Σχετικά με το apoelstats.com

Το apoelstats.com έχει να κάνει μόνο με το ΑΠΟΕΛ. Είναι μια σελίδα εμπνευσμένη από την ανάγκη μας να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα στατιστικά για την ομάδα μας, τους παίκτες και προσωπικό που περνούν από αυτή, και να συζητούμε για όλα τα τεχνικά και οπαδικά θέματα που μας αφορούν. Παραθέτουμε τα στατιστικά άνευ βλάβης ως απλοί οπαδοί που τους αρέσει να σκαλίζουν τα νούμερα, να κάνουν προβλέψεις, να ξέρουν πώς και πόσο έπαιξε ο κάθε παίκτης μας αλλά και να αναγνωρίζουν και αυτοί τις ανάγκες της ομάδας από δικές τους αναλύσεις.

Σκοπός μας εμάς αλλά και του κάθε οπαδού που κάνει τα πιο πάνω δεν είναι να κάνει τον προπονητή ή τη διοίκηση της ομάδας, αλλά πιστεύουμε πως το ποδόσφαιρο και ο οπαδισμός δίνουν την ευκαιρία για υγιή ενασχόληση στον ελεύθερο μας χρόνο με κάτι που βρίσκουμε ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου, όλοι έχουν άποψη στο ποδόσφαιρο από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο και καλό θα ήταν οι ομάδες (ειδικά αυτές που είναι και εταιρείες) να αναγνωρίσουν πως χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουν, και έτσι να σέβονται πως θα υπάρχουν οι απόψεις και η κριτική.

Όπως έχουμε συζητήσει και στο twitter με άλλους φίλους, η ιστοσελίδα αυτή μπορεί να φτιάχνεται από την ομάδα του APOELSTATS.COM αλλά αποτελείται από ιδέες πολλών ΑΠΟΕΛιστών με τους οποίους συζητήσαμε και συζητούμε καθημερινά στο διαδύκτιο αλλά και αυτοπροσώπως. Στόχος μας είναι να αποτελούμε διαχρονικά ένα αξιόπιστο χώρο που να μπορεί να ανατρέξει ο οποιοσδήποτε για να βρει ιστορικά δεδομένα για την ομάδα μας και να διαβάσει αλλά και να μοιραστεί απόψεις.

Τα σχέδια για το μέλλον είναι να μετατραπεί σε ένα hub που να μπορεί ο καθένας να εισηγηθεί αλλαγές σε λανθασμένα στατιστικά ή γεγονότα, και να μπορεί να εκφράσει την άποψη του ελεύθερα σε ένα οπαδοκρατούμενο περιβάλλον.

Με εκτίμιση,

η ομάδα του APOELSTATS.COM

– ΑΠΟΕΛ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ΠΡΕΖΑ ΛΙΘΙΟ ΝΙΤΡΟΓΟΝΟ –

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *