Δωρεάν διαφήμιση για φιλανθρωπικούς και φιλοζωικούς οργανισμούς και εκδηλώσεις

Η ομάδα του APOELStats.com ανακοινώνει ότι προσφέρει δωρεάν χώρο διαφήμισης υπό μορφή banner, σε φιλοζωικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ή εκδηλώσεις (π.χ. χοροεσπερίδες, παζαράκια, τόμπολες, αθλητικά γεγονότα, κτλ), που έχουν φιλανθρωπικό ή/και φιλοζωικό χαρακτήρα ή βοηθούν με οποιοδήποτε τροπο τις ευπαθείς ομάδες της Κύπρου.

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν μήνυμα στο ads@apoelstats.com για να συζητήσουμε για τα σχετικά του banner.

 

Déjà vu

Κάτι μου θυμίζει το 2-1, ίδιο με το περσινό. Δικαιωματικά μας κέρδισε ο Απόλλωνας με ένα σουτ βολίδα από φαουλ του Ντα Σίλβα που τ’ανάθεμα και ένα πλασέ του Σκέμπρι, γυρίζοντας έτσι υπερ τους το 1-0 του Γιώργου Εφραίμ στο 6ο μόλις λεπτό. Continue reading “Déjà vu”

Super Cup matchday και μουρμούρα

Matchday σήμερα φίλοι μου, με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το Super Cup. Εννοείται πως θέλουμε να το πιάσουμε και αυτό. Θέλουμε να μπούμε και στους ομίλους του Champions League, να πάμε στους ημιτελικούς, να πιάμε το double του χρόνου και να ξαναπιάσουμε το super cup του χρόνου. Continue reading “Super Cup matchday και μουρμούρα”

Σχετικά με το apoelstats.com

Το apoelstats.com έχει να κάνει μόνο με το ΑΠΟΕΛ. Είναι μια σελίδα εμπνευσμένη από την ανάγκη μας να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα στατιστικά για την ομάδα μας, τους παίκτες και προσωπικό που περνούν από αυτή, και να συζητούμε για όλα τα τεχνικά και οπαδικά θέματα που μας αφορούν. Παραθέτουμε τα στατιστικά άνευ βλάβης ως απλοί οπαδοί που τους αρέσει να σκαλίζουν τα νούμερα, να κάνουν προβλέψεις, να ξέρουν πώς και πόσο έπαιξε ο κάθε παίκτης μας αλλά και να αναγνωρίζουν και αυτοί τις ανάγκες της ομάδας από δικές τους αναλύσεις. Continue reading “Σχετικά με το apoelstats.com”