Super Cup matchday και μουρμούρα

Matchday σήμερα φίλοι μου, με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το Super Cup. Εννοείται πως θέλουμε να το πιάσουμε και αυτό. Θέλουμε να μπούμε και στους ομίλους του Champions League, να πάμε στους ημιτελικούς, να πιάμε το double του χρόνου και να ξαναπιάσουμε το super cup του χρόνου.

Μια που τες επόμενες χρονιές να το ξέρετε κύριοι ο ΑΠΟΕΛ θα κάμει το θαύμα που έκαμε και η Ελλαδάρα το 04 και θα πάει τελικό του CL. Απέναντι σε μεγαθήρια όπως η Real Madrid έδειξε πως με την βοήθεια του κόσμου του μπορεί όχι μόνο να γίνει επικίνδυνος αλλά και να σκοράρει. Οι χόχοι παραμιλούν ακόμα και θα παραμιλούν μέχρι την επερχόμενη διάλυση του καφενέ τους σε καμιά 10ρια χρόνια το πολύ. Μες την Λευκωσία ένας μπορεί να είναι ο Βασιλιάς, και αυτός ο Βασιλιάς κρατά σημαία Ελληνική.

Πολλοί έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με την Viitorul. Σίγουρα για να πετύχει αυτό το σκορ η ομάδα έπαιξε καλά και εκμεταλλευτικέ την απειρία και το άτσαλο παιχνίδι του αντίπαλου. Όμως, φάνηκαν και για εμάς τα πολλά σημεία που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα η ομάδα. Προβλήματα που προϋπήρχαν του Mr. Been, και δυστυχώς το μόνο που έκανε η διοίκηση για να τα διορθώσει ήταν να αλλάξει το τεχνικό team. Εννοείτε πως η αλλαγή σε Δώνη θα δώσει έναυσμα για να γίνουν οι σωστές μεταγραφές, αλλά η στάση της ηγεσίας δεν βοηθά το κλίμα και ο κόσμος μουρμουρά. Και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ άμα αρχίσει να μουρμουρά μετά φωνάζει. Η διοίκηση κατάλαβε πλέον πως πρέπει να κάνει αυτό που προστάζει ο οπαδός, όμως προσπαθεί να μην το δείξει, βγάζοντας εμετικές ανακοινώσεις που διχάζουν τον κόσμο και συντελούν αρνητικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια συσπείρωσης που χρειάζεται η ομάδα από την κερκίδα.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια (και η ηγεσία, και οι παίχτες, και ο κόσμος) για τους τίτλους που πήραμε και για τις προκρίσεις που κάναμε. Ο κόσμος όμως κ. Πετρίδη δεν θυμώνει γιατί δεν εκτιμά τις επιτυχίες, αλλά γιατί γίνονται τόσα πολλά λάθη μαζεμένα – και από πλευράς επιλογής προπονητή, και στις μεταγραφές, και παντού – που φαίνεται σε εμάς πως οι κινήσεις μας ως ομάδα είναι απρόσεκτες και βιαστικές. Αυτός ο τρόπος σκέψης, αντίληψης και πράξης, μας υποβιβάζει σε μεθόδους που ακολουθούν ομάδες δεύτερης κατηγορίας…

Εσύ θωρείς μας, εμέις εκάμαμε μαύρα μάθκια να σε δούμε
  1. Συχνή αλλαγή προπονητών
  2. Έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στο γήπεδο
  3. Απώλεια διαφάνειας σχετικά με τα κέρδη
  4. Πλήρη ανικανότητα επικοινωνίας από την εταιρεία προς τον κόσμο
  5. Θέσεις που πληρώνονται μόνο (π.χ. Σάπουριτς)
  6. Παίκτες που ήρθαν… και έφυγαν…. χωρίς να παίξουν, χωρίς δικαιολογία, χωρίς ένα “σόρρυ ρε κοπέλια εκάμαμε τα σκατά γιατί ο σκάουτερ κάνει διακοπές”
  7. Εμπλέκεται συχνά ο πρόεδρος/διοίκηση σε θέματα προπονητή (line-ups, αλλαγές, πάγκος, 18δα κτλ.). Τι στον κόρακα κάμνετε; Ποια ομάδα δεύτερης κατηγορίας νομίζετε πως διαχειρίζεστε;

Όλα αυτά ενδικνείουν πως η διοίκηση δεν σέβεται καθόλου το καράβι που κυβερνά. Αν αλλάξουν τα πιο πάνω τότε να είστε σίγουροι πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι μαζί σας.

Σχετικά με τον αγώνα του super cup σήμερα δεν έχουμε να πούμε πολλά πέραν του ότι συμφωνούμε με το να μείνει εκτός ο Carlão για ξεκούραση και αποφυγή τραυματισμών, αλλά θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινωθεί το οτιδήποτε για το ότι ο Bertoglio θα είναι εκτός, ούτε μας έχει εξηγήσει κάποιος τι τραυματισμό ακριβώς έχει ο παίχτης.

Ο αγώνας σήμερα αποτελεί εξαιρετικό τρόπο να δοκιμάσει ο Δώναρος κάποιους παίχτες, να πειραματιστεί με στρατηγικές και αλλαγές κ.ο.κ. Είναι η ευκαιρία να σπρώξει την ομάδα για να δει με ποιους εναλλακτικούς τρόπους είναι δυνατό να παίξουν. Γι’ αυτό εμείς δεν θα βιαστούμε να φωνάξουμε η να μιλήσουμε άσχημα για τον προπονητή και την ομάδα για τα οποιαδήποτε λαθάκια που θα υπάρξουν, αλλά το Super Cup εννοείται πως το θέλουμε!

Μείνετε συνονισμένοι απόψε στο twitter και στην σελίδα μας για live σχολιασμό.

Καλό αγώνα και με την νίκη.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *